27.9 C
Timișoara
luni 24 iunie 2024

FOTO | Alin Nica a votat la Dudeștii Noi, însoțit de Dominic Fritz și colegii de alianță

Alin Nica a votat la Dudeștii noi. El a fost însoțit de actualul primar Dominic Fritz, viceprimarul Ruben Lațcău, dar și ceilați membri de alianță. După ce și-a exercitat dreptul la vot, acesta a rostit câteva cuvinte despre importanța votului pentru alegătorii din județul Timiș.

„Am votat pentru continuarea parcursului european al comunei Dudeștii Noi, dar și al județului Timiș. Votul din această zi reprezintă un semnal puternic pentru cetățenii din această țară și de aceea responsabilitatea noastră pentru alegătorii din Timiș și din Timișoara este cu atât mai mare să arătăm întregii țări că acest gen de politică trebuie să se schimbe și să punem accentul pe oameni competenți și de valoare, care să păstreze parcursul european al României și care să inspire oamenii să creadă în valorile europene, ale democrației, dar și ale respectului față de ceilați”, este discursul rostit de Alin Nica, după ce și-a exercitat dreptul la vot, la secția din Dudeștii Noi. Acesta a fost însoțit de actualul primar Dominic Fritz, Viceprimarul Ruben Lațcău, dar și ceilalți membri de alianță.

Alin Nica l-a însoțit pe actualul primar Dominic Fritz și la secția de votare amenajată în cadrul Liceului Tehnologic din Iosefin.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :