6.2 C
Timișoara
marți 23 aprilie 2024

Fostul viceprimar liberal Dan Diaconu îl ironizează la greu pe Dominic Fritz pe tema ,,drumului comunal” construit de primărie pe Bulevardul Cetății

Fostul secund al lui Nicolae Robu și actual om de încredere al acestuia trage cu tunul în șefii Primăriei Timișoara. Cu toate că atacul este unul pronunțat electoral, Diaconu având șanse mari să redevină viceprimar al Timișoarei în cazul în care Robu ar câștiga alegerile, părerea sa este împărtășită de mulți șoferi din oraș.

Iată postarea integrală a lui Dan Diaconu:

,,Și nici nu se circulă, nu ca pe o autostradă, ci ca pe un drum comunal – conform normelor tehnice cu privire la lăţimile platformelor şi părţilor carosabile ale drumurilor în aliniamente, lățimea de 2.75 m este aferentă drumurilor comunale.

Avem episoade hilare cu autobuze ce nu pot trece unul pe lângă altul pe Bogdăneștilor, cu șoferii ce nu pot depăși autobuze, sau camioane de salubritate, toate efectul modificărilor din proiectele de pe Bv. Cetății și Bv. Bogdăneștilor.

Plus asfalt denivelat, bălți imense pe un Bogdăneștilor proaspăt reabilitat cu fonduri europene

După ce ne-am minunat de tramvaiul ce nu poate face curba pe Cetății fără să lovească stâlpi, avem situația și mai hilară în care pe Bogdăneștilor au uitat să facă bucla de întoarcere a tramvaiului, astfel încât linia e necirculabilă

Cum bine spuneți: nimeni nu a făcut ce ați făcut voi în ultimii 30 de ani în Timișoara. Nu știu dacă e de bine, însă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :