14.6 C
Timișoara
marți 28 mai 2024

Fostul șef SRI a vorbit americanilor, la Harvard, despre rolul intelligence-ului în politicile publice…

Ambasadorul României în SUA, George Cristian Maior, fost șef al SRI și reprezentant de marcă al PSD, a conferenţiat la Universitatea Harvard.

Pe data de 19 septembrie 2016, ambasadorul României în Statele Unite ale Americii a fost invitat să conferenţieze la The Belfer Center for Science and International Affairs din cadrul Harvard Kennedy School of Government, parte a Universităţii Harvard.
The Belfer Center for Science and International Affairs este platforma centrală pentru cercetare, învăţământ şi pregătire în diplomaţie, securitate internaţională, probleme de mediu, resurse şi politici pentru ştiinţă şi tehnologie a Harvard Kennedy School of Government.

În cadrul evenimentului, George Cristian Maior a vorbit despre rolul intelligence-ului în crearea politicilor publice, precum şi despre climatul de securitate din regiunea României.

Ambasadorul României a transmis aprecieri comunităţii româneşti din zona Boston pentru unitate şi numeroasele iniţiative dezvoltate prin intermediul structurilor asociative precum Asociaţia Românilor din New England, reiterând şi cu acest prilej că una dintre priorităţile mandatului său de ambasador este legată de consolidarea relaţiei cu comunitatea românească din SUA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :