Fostul şef al Poliţiei Timiş, comisarul-şef Sorin Muntean, poate reveni la vechiul loc de muncă! Instanţa i-a revocat măsura controlului judiciar

875

Decizie importantă a Curţii de Apel Timişoara pentru fostul inspector-şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, comisarul şef Sorin Muntean.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi a hotărât să admită plângerea inculpatului împotriva ordonanţei procurorului DNA din data de 14 decembrie 2016 şi să revoce măsura controlului judiciar.

Astfel, după 4 luni în care s-a aflat sub rigorile acestei măsuri preventive, în condiţiile în care i-a fost impusă prin încheierea din 16.08.2016 şi prelungită, ulterior, prin încheierea Curţii de Apel din 19.10.2016, Sorin Munteanu se bucură de toate drepturile sale civile.

În urmă acestei decizii, fostul şef al Inspectoratului de Poliţiei al Judeţului Timiş – cercetat de DNA în dosarul de corupţie din care mai fac parte fostul şef de la Economic, comisarul şef Pavel Dumitru, şi liderul ţiganilor din Lugoj, Iulian Bot, zis Viscol – se poate întoarce la vechiul loc de muncă, la Poliţia Municipiului Timişoara.

 

După cum ne-a confirmat avocatul său, Florin Kovacs, fostul comandant al poliţiştilor din Timiş va reveni la “muncă”, neîntârziat.

1 COMENTARIU

  1. Are voie ,sa se intoarca la ,locul de munca. Da spaga,mai are voie sa ia? :)) I-au dat liber si,la spaga? Doar trebuie sa recupereze televizorul,care i-a fost confiscat. :))

LĂSAȚI UN MESAJ