Fost viceprimar, bătut cu bestialitate într-o cabană de pe Muntele Mic

454
sursa foto: impact.ro

Fostul viceprimar al comunei ilfovene Corbeanca a ajuns la spital, sâmbătă, după ce a fost bătut cu sălbăticie, în timp ce se afla în vacanță, de patronul unui hotel de pe Muntele Mic, o zonă turistică din județul Caraș Severin. Alături de politician a primit îngrijiri medicale de urgență și un prieten al acestuia.

Politicianul Adrian Hojda plănuise, la sfârșitul acestei săptămâni, o scurtă vacanță la Muntele Mic, din județul Caraș Severin. Hojda s-a cazat împreună cu iubita lui, fratele acesteia și un alt cuplu într-o pensiune situată în apropierea hotelului „Montis”, patronat de frații Constantin și Marcel Halip.

Pentru că fratele iubitei sale îi cunoștea pe cei doi, ar fi rămas să se întâlnească la un pahar cu vin, într-una din zile. Totuși, sâmbătă dimineață, undeva în jurul orei 04.00, Constantin Halip a venit în vizită, neanunțat, însoțit de un prieten.

Adrian Hojda a povestit, pentru Gândul, că, la momentul respectiv nu dormea, ci juca cărți cu prietenul său. „Constantin Halip a venit însoțit de un anume Blaj, despre care am înțeles că organizează petreceri pe pârtie. Discuția a decurs în condiții civilizate până când, băut fiind, Halip a deveit agresiv în limbaj. La un moment dat, mi-a cerut băutură, însă nu am vrut să-i mai dau. Atunci l-a sunat pe fratele său, Marcel, să-i aducă de băut. Înainte ca Marcel Halip să ajungă, a avut loc un incident care a degenerat foarte repede”, a spus Adrian Hojda.

Politicianul spune că într-un moment de nemulțumire, Halip ar fi lovit cupumnul în masă. „Pentru că a făcut zgomot, prietenul meu i-a areas atenția că fetele dorm și l-a rugat să nu mai facă gălăgie așa de mare. Atunci a urmat un schimb de replici, iar conflictul a început să escaladeze”, a mai afirmat Hojda.

Acesta spune că Blaj l-a atacat pe prietenul său, moment în care, împreună cu Halip a încercat să-i despartă. Deodată, Halip s-a întors, însă, împotriva lui și au început să se îmbrâncească.

Întreaga poveste poate fi citită aici.

LĂSAȚI UN MESAJ