Fost contabil al unei episcopii, cercetat într-un dosar penal, a fost găsit spânzurat

94

Un bărbat de 48 de ani a fost găsit spânzurat în locuinţa sa din localitatea Dancu, judeţul Iaşi. Potrivit presei locale, bărbatul este Marius Cătălin Genescu, fostul contabil al Episcopiei Huşilor. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Apelul la 112 a fost făcut duminică după-amiază. O persoană anunţa că într-o locuinţă din satul Dancu, comuna Holboca, judeţul Iaşi, a fost găsit un bărbat spânzurat. Echipajul de la Ambulanţă care s-a dus la faţa locului a constatat decesul bărbatului.

„Am fost sesizaţi prin apel 112 de faptul că într-o locuinţă de pe raza comunei Holboca a fost găsită o persoană decedată. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Potrivit Ziarul de Iași, Genescu era cercetat în Vaslui într-un caz privind dispariția a aproximativ 30.000 de lei, bani care erau destinați construcției unei biserici din satul vasluian Chersăcosu. El a fost contabil timp de 19 ani, în timpul în care episcop a fost Corneliu Bârlădeanu.

Potrivit unor surse din anchetă, bărbatul a amenințat de mai multe ori că se sinucide.

sursa – digi24.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ