20 C
Timișoara
vineri 31 mai 2024

Focuri de armă pe Dunăre, pe frontiera dintre Serbia și România

Poliţiştii de frontieră au folosit armamentul din dotare pentru reţinerea a doi cetăţeni români care braconau pe fluviul Dunărea, cu ajutorul unui aparat electric de pescuit.

Pe 10 martie, în jurul orei 16.50, o echipă operativă din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Veche a observat, cu ajutorul sistemului de supraveghere a frontierei pe timp de noapte, pe fluviul Dunărea, în zona Ostrovului Moldova Veche, o ambarcaţiune în care se aflau două persoane care efectuau activităţi de braconaj piscicol electric.
braconaj electricImediat, o patrulă a poliţiei de frontieră s-a deplasat la faţa locului cu o ambarcaţiune şi a procedat la somarea prin voce a persoanelor în cauză.

Întrucât acestea nu s-au supus somaţiilor legale, poliţiştii de frontieră au tras două focuri de avertisment în plan vertical, cu armamentul din dotare.
Imediat, cele două persoane au fost reţinute şi conduse la sediul sectorului pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că cele două persoane sunt R. Daniel, în vârstă de 40 ani, şi P. Mihalache, de 44 ani, ambii domiciliaţi pe raza judeţului Caraş Severin.
Totodată, în ambarcaţiune poliţiştii de frontieră au depistat un aparat electric cu ajutorul căruia cei doi încercaseră să pescuiască pe fluvial Dunărea, care a fost ridicat în vederea confiscării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :