Florin Marin, antrenorul ACS Poli: ”Am lotul pe care l-am dorit, sigur rămânem în Liga I”

133

Florin Marin este mulțumit de lotul pe care îl are la dispoziție la ACS Poli Timișoara după venirea ultimului jucător, portarul Ram Strauss. ”Avem lotul complet”, a subliniat antrenorul violeților.

ACS Poli și-a rezolvat singurul post pe care era descoperită înaintea reluării Ligii I. Prim-divizionara și-a adus un portar din Israel pentru bătăliile din primăvară. Ram Strauss este ultimul venit în tabăra violeților, un goal-keeper în vârstă de 23 de ani ce are statut de fost internațional de tineret al Israelului.

Jucătorul vine de la Kiryat Shmona, echipă clasată pe locul 7 în prima ligă israeliană, însă nu a prins decât câteva minute în acest sezon.

”Sunt mulțumit de lotul pe care îl am la dispoziție. Acum că a venit și portarul isarelian avem concurență pe fiecare post. L-aș fi vrut să îl am la dispoziție în cantonament. Și ceilalți veniți arată bine, Olandezii și spaniolii sunt fizic foarte OK, doar vin din competiții neîntrerupte de iarnă. Sunt jucători pe care i-am dorit. Rămâne să vedem în timp ce calitate au și cât ne pot ajuta. Cu lotul actual sunt convins că ne putem rămâne în Liga I. Sigur nivelul campionatului va crește după ce aproape toate echipele s-au întărit în această iarnă. Au venit jucători cu experiență care aduc un plus de valoare echipelor și întrecerii”, a punctat antrenorul Politehnicii, Florin Marin.

Poliștii au revenit de vineri la antrenamente după ce primiseră două zile de odihnă la revenirea din Antalya.

”Un cantonament util în care m-a mulțumit munca băieților. Am avut jocuri utile care însî au dat o stare de oboseală jucătorilor ce au jucat în aproape toate meciurile. Am avut doar 20 de oameni la dispoziție dintre care 4 cu ușoare accidentări și practic a trebuit să îi folosesc tot pe aceeași oameni în amicale”, a completat tehnicianul bănățenilor.

ACS Poli susține primul meci oficial din 2016 peste o săptămână, atunci când primește acasă vizita lui FC Voluntari, una dintre echipele cu lista de achiziții cea mai lungă. Gruparea de lângă capitală s-a întărit cu mulți fotbaliști dar și cu oameni cu greutate în conducere clubului, în genul lui Dumitru Dragomir și Adalbert Kassai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.