Florin Călinescu l-a luat în vizor și pe Dacian Cioloș: ”Vrea la Bruxelles, la tihneală. Scoicuţe, goffre şi alte delicateţuri”

249

Actorul şi prezentatorul de televiziune Florin Călinescu (62 de ani), un critic virulent al actualei Guvernări, l-a luat în vizor şi pe fostul premier Dacian Cioloş, fondatorul PLUS, care şi-a anunţat candidatura la alegerile pentru Parlamentul European.

Critic virulent al PSD, Florin Călinescu s-a supărat şi pe Dacian Cioloş, despre care spune că are ca scop un fotoliu la Bruxelles şi nu-l interesează în realitate soarta României.

Omul de televiziune, care şi-a anunţat chiar intenţia de a-şi fonda propriul partid politic, este de părere că niciun trimis în Parlamentul European nu a făcut ceva pentru ţară şi pentru cetăţeni.

„M-am lămurit şi cu Cioloş. Bla, bla, România… aia, aia, ailaltă… de fapt, vrea la Bruxelles, la tihneală. Scoicuţe, goffre şi alte delicateţuri. La Bucureşti e mai pe parizel… În fine, gargara tuturor ce se vor parlamentari pe euro e zer în pahare de şampanie. De când avem europarlamentare niciun trimis de acasă ca să facă ceva pentru ţară nu a făcut NIMIC. Adică pentru cetăţeni“, a transmis Călinescu pe Facebook.

Reacţia vedetei Pro TV vine după ce Dacian Cioloş, fondatorul partidului PLUS, a acordat un interviu la Adevărul Live în care a vorbit despre candidatura la europarlamentare, despre negocierile cu USR, dar şi despre o posibilă candidatură la prezidenţiale.

Citeste mai mult pe adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.