Florin Busuioc, despre fiul pe care l-a abandonat: „Are tot dreptul să fie supărat pe mine”

1895

Actorul şi prezentatorul TV Florin Busuioc (57 de ani) a vorbit în premieră despre prima sa familie, mărturisind că se simte vinovat că şi-a abandonat copilul la scurt timp după naştere.

Invitat în emisiunea Danei Săvuică, „E OK să fii vedetă?“, Florin Busuioc a mărturisit că se simte vinovat că şi-a abandonat fiul de doar o lună, însă în acelaşi timp susţine că nu regretă, pentru că dacă nu ar fi făcut acel pas viaţa lui ar fi fost cu totul alta.

„Mi-am lăsat familia şi nu regret. Pentru că dacă n-o lăsam, n-aş fi fost astăzi aici, pentru că se împiedicau cariera şi devenirea mea de condiţia de a fi acolo, în familie. Anume visul meu de-a ajunge pe o scenă de teatru din Bucureşti, actor recunoscut.  În anii ‘90, când eram încă la Piatra Neamţ şi am făcut o familie acolo, n-aş fi crezut că o să ajung în televiziune, mă gândeam la teatru. Şi mi-am lăsat familia aceea cu copil ca să-mi văd de treaba mea. Deci nu regret cumva! Îmi pare rău, mă simt vinovat, mă simt foarte vinovat, recunosc, dar nu regret“, a declarat Florin Busuioc. Întrebat dacă a încercat să se reapropie de băiatul lui, Florin Busuioc a spus: „Am făcut nişte gesturi, au fost refuzate, la un moment dat. Acum chiar mi-a scris fi-miu un mesaj: «Am fost un copil, am fost un prost. Hai să facem o…». Şi probabil că o să ne reconectăm şi o să fie bine. Am mai avut nişte încercări, au eşuat, mă rog, n-are importanţă. Mă simt vinovat, dar nu regret“.

Întreaga poveste, pe adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ