Firmele din Banat se pot promova gratuit în mediul virtual

111

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş continuă înscrierea firmelor bănățene în magazinul virtual, dezvoltat în cadrul proiectului „Made in Banat”, proiect finalizat cu succes de CCIAT în cursul anului trecut. Magazinul virtual este o platformă electronică care funcționează ca un mall cu mai multe magazine, fiecare având posibilitatea de promovare a mai multor produse și / sau servicii cât și de vânzare on-line.

Pentru a putea fi prezente în magazinul virtual, firmele trebuie să aibă sediul social sau punctul de lucru în zona transfrontalieră România-Serbia. Înscrierea în magazinul virtual permite firmelor nu numai să-și promoveze oferta de produse și servicii dar și să-și sporească volumul vânzărilor și să găsească noi piețe de desfacere.
Mai mult, promovarea acestora pe site-ul www.banatmall.ro reprezintă o garanție a autenticității, originii autohtone și calității la standarde europene. Până în prezent, în magazinul virtual sunt înscrise peste 50 de firme din România și Serbia.
Firmele interesate se pot înscrie direct pe site-ul www.banatmall.ro, urmând ca apoi să beneficieze de tutoriat şi suport tehnic din partea CCIAT.

LĂSAȚI UN MESAJ