Firme timișene la ZR-BizNet Zrenjanin 2018

88

În perioada 20 – 22 septembrie 2018, o delegație de afaceri a Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a participat la misiunea economică organizată la Zrenjanin (Serbia).

Reprezentanți ai patru firme timișene – S.C. ELBA-COM SA Timișoara, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Sudură și Încercări de Materiale (ISIM) Timișoara, S.C. KPM TECHNIK Timișoara și Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Lovrin, și-au prezentat oferta de produse și servicii la Târgul Internațional ZR-BizNet, ediția a II-a 2018.

Târgul s-a adresat firmelor din toate domeniile de activitate, obiectivul principal fiind promovarea și dezvoltarea afacerilor și investițiilor, la nivel interregional și transfrontalier.

Au fost prezente peste 100 de companii din toate regiunile Serbiei și din țările învecinate: (Bosnia-Herțegovina, Croația, Muntenegru, România, Ungaria), a căror prezență a oferit cadrul pentru stabilirea de contacte de afaceri în domenii de interes reciproc.

Totodată, firmele timișene au participat la întâlnirile B2B care au avut loc în prima zi a expoziției.

În cursul zilei de vineri, 21 septembrie, a fost organizat un parteneriat de afaceri în domeniul turismului la care au participat agenții de turism și tur operatori din Serbia interesați în a stabili contacte cu omologi din România. La întâlnire au fost prezenți și reprezentanți ai Asociației de Turism Zrenjanin, CCI Zrenjanin, CCIA Timiș, Consiliului Județean Caraș-Severin și Asociației de Turism a Consiliului Județean Timiș prin persoana dnei Delia Barbu, Director Executiv.  

Manifestarea expozițională a fost organizată de Municipalitatea Zrenjanin, Camera Regională de Comerț și Industrie Zrenjanin, Asociația Generală a Antreprenorilor și Uniunea Patronală din Zrenjanin.

Datorită relațiilor de colaborare tradiționale dintre CCIA Timiș și CCI Zrenjanin, firmele timișene au beneficiat de participare gratuită în stand individual sau colectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ