Firma Zoppas, premiată. Este una dintre cele mai performante din țară

3247

Încă un premiu important pentru firma ZOPPAS INDUSTRIES ROMANIA SRL. Administratorul acesteia, Carmen Rusmir, a fost felicitată pentru rezultatele economice obținute de companie în cursul anului 2015. Zoppas se clasează în rândul celor mai performante companii din Topul Național al Firmelor, ediția a XXIII-a, 2016.

Societatea ocupă locul al doilea în domneiul Industrie, grupa: Fabricarea de aparate electrocasnice, categoria: Intreprinderi Foarte Mari.

rusmir-2Premiem performanța economică, spiritul antreprenorial, curajul de a inova șide a investi în inovare, comportamentul etic în afaceri, toate acestea fiind criteriile luate în calcul în realizarea clasamentului. Și în acest sfârșit de an, Camera de Comerț și Industrie a României organizează Topul Național al Firmelor, singurul clasament al companiilor care se supune rigorilor legii și unei metodologii complexe, implementate unitar de Sistemul Camerelor de Comerț și Industrie din țara noastră. Firmele nominalizate în cadrul clasamentului sunt incluse în Catalogul TopulNațional al Firmelor, ediția a XXIII-a, 2016, editat de Camera de Comerț și Industrie a României, a transmis Mihai Daraban, președintele acesteia.

Gala de premiere a avut loc la Romexpo.

LĂSAȚI UN MESAJ