Finul unui celebru politician, fost senator de Timiș, prins de poliție și arestat. Fura din vilele unor oameni bogați

466
Coriolan Pop Bruchental, fin de cununie al europarlamentarului PNL Vasile Blaga şi patron de bar şi firmă de construcţii, a fost reţinut alături de un interlop celebru din Iaşi, supranumit „Passaris de România”, după ce au comis mai multe spargeri.
Coriolan Pop Bruchental şi Constantin Cojocaru au fost reținuți duminică, 14 iulie, fiind acuzați că, în ultima săptămână, au spart două vile, ambele aparținând unor cunoscuţi ai afaceristului Coriolan Pop Bruchental, care deține în Oradea o firmă de construcții şi a fost patronul unui local popular în Pasajul Vulturul Negru. Prima spargere a fost comisă în noaptea de 7 spre 8 iulie, când cei doi ar fi furat un ceas de mână bărbătesc şi două portmonee cu acte personale, carduri bancare şi 2.600 de lei, provocând un prejudiciu în valoare de aproximativ 10.000 de lei. Ulterior, la sfârşitul săptămânii trecute, Bruchental şi Cojocaru au dat o nouă lovitură. Au furat o scară dintr-o curte, cu care, apoi, Cojocaru a intrat într-o altă vilă, de unde a luat bijuterii din aur, DVR-ul sistemului de supraveghere video şi alte bunuri, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 50.000 de euro.
La această spargere, Bruchental a preferat să aștepte afară, de teamă să nu fie reperat cumva de camerele de supraveghere.
„Suspectul l-a transportat la şi de la locul faptei pe bărbatul de 43 de ani şi ar fi asigurat complicitatea morală şi materială în timpul şi imediat după comiterea faptei”, a explicat, marţi, 16 iulie, ofiţerul de presă al Poliţiei Bihor, Ioana Lascău. Cei doi spărgători au fost prinşi duminică, 14 iulie, la scurt timp după comiterea faptelor, în cadrul unei ample operaţiuni la care au participat poliţiştii Biroului de Combaterea Infracţiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea, cei ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Bihor, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.
Detalii, aici!

LĂSAȚI UN MESAJ