Finală pierdută în Cupa României! SCM Politehnica, învinsă de HC Dobrogea

102

Politehnica Timișoara a ratat câștigarea Cupei României la handbal masculin! Studenții se mulțumesc cu locul secund în urma înfrângerii cu 21-23 în finala cu HC Dobrogea Sud.

Timișoara a ratat o șansă imensă de a cuceri un trofeu, Cupa României la handbal masculin. Politehnica a pierdut ultimul act al competiției în fața principalei favorite, HC Dobrogea Sud. Finala de la Constanța s-a încheiat de puține momente cu victoria echipei gazdă, 23-21.

Studenții nu au mai avut suflu într-o finală pe care au condus-o 45 de minute. Poli a avut și 4 goluri pe tabelă în finalul primei reprize și în debutul părții secunde și aveau 12-11 la pauză. Odată cu trecerea timpului, ritmul bănățenilor a scăzut și dobrogenii au trecut la conducere grație unei bănci mai lungi. Fără energie, Poli a nu a găsit soluții în atac și s-a văzut condusă la trei lungimi în ultimul minut. Final 23-21 și trofeul rămâne la Constanța.

Ar fi reprezentat primul trofeu al Cupei câștigat de Politehnica după aproape 30 de ani de așteptare, respectiv din 1986.

Trupa condusă de Pero Milosevic s-a calificat în finala competiției în urma victoriei de sâmbătă cu Minaur Baia Mare, 30-28 în prima semifinală a Final Four-ului găzduit de Constanța.

Politehnica: Marjanovic 4 goluri, Orbovic 4 goluri, Vuk Milosevic 3 goluri, Fenici 4 goluri, Cîmpan 4 goluri, Lasica 1 gol, Vuk Milosevic 1 gol. Golgheterii lui HC Dobrogea au fost Vujovic 5 goluri, Nikolic 4 goluri, Crnoglavac 4 goluri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ