Finală pentru menținerea în Liga I

183

Un meci cât un sezon întreg. Asta înseamnă pentru ACS Poli confruntarea cu Pandurii Târgu Jiu pentru că de el depinde în mare măsură supraviețuirea în Liga I și viitorul clubului.

Mare parte din ecuația retrogradării din Liga I se stabilește marți, pe stadionul Dan Păltinișanu. Egale în clasament, ACS Poli și Pandurii Târgu Jiu luptă la baionetă pentru evitarea retrogradării directe în eșalonul secund. Învingătoarea s-ar desprinde la o distanță însemnată de trei puncte cu două meciuri rămase de disputat.

Cu gândul la acest joc Poli a sacrificat ultimele dueluri oficiale, semifinala Cupei României cu Astra, respectiv finala Cupei Ligii cu Dinamo, ammbele pierdute de altfel. ”E o partidă ca o finală pentru noi. Este cel mai important meci și nu avem altă șansă decât să murim pe teren”, a anunțat antrenorul timișorenilor, Ionuț Popa.

Teoretic bănățenilor le-ar conveni și o remiză pentru că ar avaea avantajul meciurilor directe cu gorjenii dar asta ar aduce obligativitatea de a câștiga ultimele două partide, cele cu Tg. Mureș și Mediaș. Timișorenii vor sta cu ochii și pe partida de la Mediaș dintre Gaz Metan și Concordia pentru că ilfovenii sunt și ei a borna 23 de puncte în play-out.

Meciul ACS Poli – Pandurii se joacă marți, de la ora 20,30.

 

LĂSAȚI UN MESAJ