Final fericit pentru băiatul dispărut de acasă! Cum a fost găsit

1213

Daniel El Andalousi, tânărul de 23 ani dat dispărut de familie după ce a plecat vinerea trecută de acasă şi nu a revenit, a fost găsit, marţi, familia mulţumind orădenilor pentru implicarea exemplară de care au dat dovadă, după ce sute de persoane au ieşit alături de poliţişti, în căutarea lui.

Multumesc tuturor de ajutor. L-am gasit pe Dani!”, a fost anunţul postat pe facebook marţi seara, în jurul orei 18.30, de mama tânărului, cea care a şi reuşit să-i mobilizeze pe orădeni printr-un apel postat pe reţeaua de socializare, în care cerea ajutor pentru găsirea fiului ei, despre care a precizat că este bolnav.

După anunţ, în cursul zilei de luni, sute de voluntari au ieşit în oraş, în parcuri şi pe malurile Crişului, ca să îl caute pe tânăr alături de familie şi echipaje ale Poliţiei municipiului Oradea.

În final, Daniel a fost găsit, marţi seara, în Săldăbagiu de Munte, de o rudă care l-a şi dus imediat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul clinic judeţean Oradea, deoarece tânărul era extrem de slăbit. „În prezent este în investigaţii, însă nu pare să aibă probleme mari, la prima vederea are doar câteva escoriaţii pe membrele inferioare”, a declarat şeful UPU-SMURD Bihor, Hadrian Borcea.

sursa: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ