11.4 C
Timișoara
joi 29 februarie 2024

„Fii bun, nu doar de Crăciun!”, iar Iulius Town te premiază. Cadouri în valoare de peste 25.000 de euro

Un catalizator al generațiilor, unde fiecare membru al familiei are parte de o experiență pe măsura așteptărilor, un loc unde fiecare dorință se poate îndeplini, cu un pic de imaginație și curaj. La Iulius Town lansăm o nouă provocare pentru fiecare dintre cei care ne trec pragul: „Fii bun, nu doar de Crăciun!”.

Până pe 22 decembrie 2023, la Iulius Town premiem cele mai harnice ajutoare ale Moșului. Dacă ai luat tot ce era pe listă, iar bonurile tale, toate din aceeași zi, depășesc cumulat suma de 500 de lei, te așteptăm la Centrul de Premiere, amplasat lângă Centrul Info, unde primești pe loc unul dintre cadourile pregătite special pentru tine: vouchere la Chantia, Nobila Casa, Yumm, dar și Cecuri Cadou în valoare de 50 de lei. Iar dacă bonurile tale ating pragul de 1.000 de lei, îți oferim pe loc vouchere la Pescada sau un Cec Cadou în valoare de 100 de lei. Nu uita, bonurile trebuie să fie toate din aceeași zi, iar premiile se oferă în limita stocului disponibil. Pentru mai multe informații, regulamentul campaniei poate fi consultat pe site-ul Iulius Town.

În același timp, te înscrii automat în marea tombolă, unde poți câștiga unul dintre cele două premii speciale: un fotoliu de masaj Komoder sau un sistem fotovoltaic. Extragerea va avea loc pe 23 decembrie, de la ora 12.00, când doi norocoși vor fi aleși aleatoriu de un soft special.

Valoarea totală a premiilor pe care Iulius Town le oferă în acest an este de peste 25.000 de euro.

În proiectul mixed-use Iulius Town ai parte de o întreagă experiență senzorială, în special în această perioadă. Decorațiunile de Crăciun, atmosfera care se simte în întreg proiectul, dar și serviciile pe care le punem la dispoziție te îndeamnă să „Fii bun, nu doar de Crăciun!”. Arătă-le celor dragi că îi apreciezi, iar noi te premiem!

Alte subiecte :

Cum arată calendarul complet al alegerilor din acest an

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, miercuri seara, la România TV, calendarul stabilit în coaliție pentru toate alegerile din acest an: 9 iunie – alegeri locale...

Ajutoarele de stat plătite companiilor din România în 2023 reprezintă 2% din PIB

Companiile economice din România au beneficiat de ajutoare de stat plătite în cursul anului 2023 în valoare totală de circa 29,5...

Citește și :