Fiecare cu ”jucăriile” lui: Robu cu vaporașele, arădenii cu Aeroportul!

152

Aleșii arădeni insistă în resuscitarea unui obiectiv din ograda proprie, aflat practice în moarte clinică. Vă reamintim că se împlinește aproape un an de la data inaugurării extinderii noului terminal al Aeroprtului din Arad, obiectiv falimentar în care aleșii județeni au investit peste 2 milioane de Euro, din resursele proprii ale Consiliului Județean Arad, deși nicio companie aeriană nu se înghesuie cu contracte.

Potrivit Radio Timișoara, Consiliul Judeţean Arad va cumpăra acum trei microbuze, destinate Aeroportului Internaţional Arad. Microbuzele vor circula în regim shuttle bus, pentru transportul pasagerilor din alte judeţe înspre aeroport. Cele trei shuttle bus vor circula, cel mai probabil, în regim de curse speciale.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, Claudia Boghicevici, susţine că achiziţia este necesară, ca o consecinţă a negocierilor purtate cu operatori aerieni interesaţi să opereze de la Arad.

Aleșii județeni speră ca, din vară, mai multe curse de tip charter să opereze de pe Aeroport, cu destinaţia litoralul turcesc. Autorităţile judeţene spun că încearcă şi extinderea orarului charterelor care pleacă de la Arad.

Citește și:

Investiție de zeci de milioane de euro într-un obiectiv falimentar din Vestul țării

Blue Air, Ryanair, Wizz Air și Tarom au refuzat Aeroportul Arad!

LĂSAȚI UN MESAJ