Fetele pornesc cu dreptul în 2016, victorie cu ultima clasată

131
baschet bcm danzio rapid bucuresti

BCM Danzio Timișoara a debutat marți în 2016 cu o victorie, doar a cincea a sezonului, 69-38 în fața modestei Rapid București.

Într-un anonimat aproape total cu poate 100 de oameni prezenți în tribunele sălii Constantin Jude, baschetbalistele timișorence au pornit în noul an cu dreptul. Victorie în fața codașei Rapid București cu 69-38 la capătul însă a unui joc foarte slab, între două formații care au lăsat impresia că evoluează pentru prima oară împreună. Echipe ce reușesc să înscrie 2-3 coșuri în 10 minute!

În fața unui adversar modest care nu a pus probleme și jocul mai ordonat al lui Danzio a părut unul la întâmplare. Lucru pe care l-a recunoscut și antrenorul violetelor, Bogdan Bulj: ”S-a resimțit în jocul nostru lipsa antrenamentelor, pauza avută. Ne-au plecat și câteva jucătoare…”

Gazdele au dominat pe sferturi, 20-11, 15-6, 12-8, 22-13 și continuă să spere la atingerea obiectivului, intrarea în play-off ce necesită obținerea a minim 2-3 victorii în ultimele 7 meciuri rămase. Vizate ar fi partidele de acasă cu Aradul, Târgoviște și Alexandria. ”Vreau să le felicit pe fete pentru această victorie și pentru caracterul de care au dat dovadă în această perioadă. Ne vom lupta până la capăt. Ne așteaptă meciuri grele”, a adăugat tehnicanul sârb cu referire la cele 5 victorii obținute și locul 9 ocupat în Liga Națională.

Danzio: Dumitrache 18 puncte, Grbic 17 puncte, Lough 9 puncte, Wilson 8 puncte, Szmutku 7 puncte, Zidaru 4 puncte, Lupu 4 puncte, Neagu 2 puncte.

Cu ocazia acestei partide la Danzio și-a făcut debutul fundașul Renata Szmutku, proaspăt sosită la Timișoara. Oficialii speră să mai aducă la echipă o jucătoare în ciuda situației financiare precare a clubului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.