Festivalul Vinului de la Timișoara, un eveniment mai mult culinar, pentru gurmazi! (Foto-Video)

1990

Timişorenii s-au distrat copios, ca la rugă, şi în acest sfârşit de săptămână, la „Festivalului Vinului”, care are loc în parcarea Mall-ului din Calea Şagului, între 27 și 29 octombrie.

Muzică pe toate gusturile şi pe toate placurile, vinul la fel, la alegere, roşu, roze sau alb, atât la butelie, cât şi fiert la pahar cu tot felul de mirodenii. De remercat că, deși organizatoreii ne-au invitat la Festivalul Vinului, licoarea lui Bachus a a fost destul de slab reprezentată în comparație cu mâncarea, din abundență, la mai toate standurile. Asta spre bucuria gurmazilor care au avut de ales între purceii fripţi, coaste, frigărui, cârnaţi, mici, varză călită, mămăliguţă cu brânză și multe alte bunătățuri culinare.

S-au distrat şi adulţii, dar şi copiii, care au avut amenajat un parc de distracţii, cu trenuleţ electric, ”linghişpir”, maşinuţe.

Una peste alta, o atmosferă de bâlci, cu mâncare, mai puțin vin și program artistic,  cu dansatori şi cântăreţi de marcă din Banat și nu numai. Lumea care s-a adunat la festival s-a lăsat antrenată de atmosferă: s-a mâncat, s-a consumat vin, s-a dansat pe platoul din fața scenei sau printre mese.

Manifestarea se încheie în această seară!

LĂSAȚI UN MESAJ