22.7 C
Timișoara
joi 30 mai 2024

Festivalul Tocăniței, Dumbrăvița, 22 iulie 2023

Iubitorii de preparate la ceaun sunt așteptați sâmbătă, 22 iulie, la Festivalului Tocăniței din Dumbrăvița. Ajuns la cea de-a noua ediție, evenimentul vine în acest an cu noutăți și două zone de desfășurare. Comercianții vor încinge focul sub ceaune încă de dimineață, iar în partea a doua a zilei bucătarii amatori din comunitate își putea demonstra talentul gastronomic în fața juriului, care va alege cel mai bun preparat, cea mai bună mâncare cu vită sau cea mai picantă tocăniță.

Festivalul se desfășoară, ca în fiecare an, în Parcul Central din Dumbrăvița, unde sunt pregătite și activități pentru copii, muzică, o zonă de relaxare și multe surprize.

Festivalul Tocăniței este organizat de Dumbrăvița TV, în parteneriat cu Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara prin Akademika Market, cu sprijinul Primăriei Comunei Dumbrăvița și a Consiliului Local Dumbrăvița.

Program:

  • ora 17:00 – DJ
  • ora 19:00 – Show culinar cu chefi de la Restaurant Merlot
  • ora 19:30 – Premierea
  • ora 20:00 – Muzică live cu Euphoria cover band
  • ora 21:00 – Muzică live cu The Rhythm Architects

Parteneri: Smithfield, Măcelăria Bibarț, Almira, Catena, Restaurant Merlot, Avon, ardeiuți, Glie vie, Villa Zamer.

 

Alte subiecte :

Coldea și umbrele sale timișorene

„Coldea ar trebui să înfunde pușcăria dacă ceea ce vehiculează DNA se adeverește”. Asta spune, cât se poate de clar, Băsescu, în stilul său tăios,...

Ovidiu Ștefănesu, primar PSD al comunei Comloșu Mare: Dialogul cu cetățenii este foarte important

Domnule Ștefănescu, ați hotărât să candidați pentru un nou mandat al comunei Comloșu Mare. Ce v-a făcut să luați această decizie? Îmi doresc foarte mult...

Citește și :