27.9 C
Timișoara
marți 16 iulie 2024

Festivalul Înghețatei bune la Timișoara

Eveniment caritabil organizat de Asociația „Inima Îți Vorbește” la Muzeul Satului Bănățean 28-30 iunie 2024.

Înghețată + fapte bune = fericire!

Festivalul înghețatei este un eveniment caritabil organizat de Asociația „Inima Iti Vorbește” cu scopul de a strânge fonduri pentru programele de educație și vindecare a traumei de abuz pentru cei 60 de copii din evidența noastră.

Parteneri principali: Muzeul Satului Bănățean și Telios Garden București
Vom petrece trei zile magice în care iubitorii înghețatei vor putea spune DA de nenumărate ori celui mai delicios desert al verii, dar și faptelor bune, trei zile de degustări și experimente. Din banii strânși vor fi ajutați copiii din cadrul asociaței „Inima Iți Vorbește” să vindece trauma de abuz. De la eveniment nu vor lipsi nici furnizori de mâncare și băuturi cu dichis – pentru cei care vor dori o gustare înainte de marea „Înghețătăreală” – dar nici activități felurite care completează tabloul distracției: colțurile fermecate cu standuri interactive (colțul bucuriei, colțul sănătății, colțul educației, colțul inimii tale, colțul wellness), concursuri cu premii, concerte, tombolă, lansarea baloanelor cu vise la cer și multe alte surprize.

Program:
VINERI
14:00 – Marea deschidere
14:00 – 22:00 – Vizitarea standurilor cu înghețată și bunătăți. Ateliere distractive și educative. Lumea magică a copiilor iubibili, ceaunul fermecat, înghețată cu gust nobil etc.
17:00 – 22:00 – Spectacole și reprezentații artistice.
Seară folk: Adrian Ilie, Atelierul de folk Giroc & more.

SÂMBĂTĂ
10:00 – Deschiderea celei de-a doua zi
10:00 – 22:00 – Vizitarea standurilor cu înghețată și bunătăți. Ateliere distractive și educative. Atelier art-therapy, traseu prin pădure, sport cu copii iubibili etc.
16:00 – 22:00 – Spectacole și reprezentații artistice Magie în ritm de dans: Cătălin Pintea Magicianul, Dj Oz, Fabricio El Latino & more.
18:00 – LANSAREA BALOANELOR CU VISE LA CER

DUMINICĂ
10:00 – Deschiderea celei de-a treia zi
10:00 – 22:00 – Vizitarea standurilor cu înghețată și bunătăți. Ateliere distractive și educative. Zumba kids, panou de cățărat, ninja paintball etc.
14:00 – 22:00 – Spectacole și reprezentații artistice Seara iubibilă cu soliști locali: Ravi-Hazard, Călin Lupu, Victor Stan și alții.
18:00 – LANSAREA BALOANELOR CU VISE LA CER

„Festivalul Înghețatei bune este un festival al orașului nostru, al fiecărui locuitor implicat, conștient și asumat, care face parte dintr-o societate activă, prezentă. Ne dorim să vină la festival cât mai mulți Oameni cu suflet mare care să dăruiască #dininimă un aport, fie el, cât de mic”
spune Angela Drăghia, președinte „Asociația Inima Îți Vorbește”.

Organizatorii invită oamenii cu suflet să le susțină cauza și să fie alături de ei. Fie că participă la festivalul înghețatei ca partener, sponsor sau adult responsabil și implicat, vor ajuta ca proiectele să meargă mai departe.
Împreună facem parte dintr-o comunitate care #faceceva. Comunitatea „Inima Îți Vorbește”.

INTRAREA SE FACE PE BAZĂ DE DONAȚII: Donează 30 de lei în contul asociației noastre și hai la festival.
Asociația Inima Îți Vorbește
Cont LEI – Banca Transilvania RO49BTRLRONCRT0609339001
Donațiile se pot face și la fața locului.

Copiii au intrarea gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :