9.7 C
Timișoara
vineri 1 martie 2024

Festival de revelion, anulat, subit, la Timișoara. Cauza este una tipic românească!

Festivalul Luminilor, care ar fi trebuit să aibă loc de Revelion în Bastionul Theresia, nu va mai avea loc.

Evenimentul, care ar fi trebuit organizat de Consiliul Județean Timiș pentru a marca finalul anului în care Timișoara a fost Capitală Europeană a Culturii, a fost anulat, urmând să fie programat la o dată ulterioară.

Claudiu Ilaș, directorul Muzeului Banatului, care ar fi trebuit să gestioneze organizarea evenimentului, a explicat că una dintre firmele participante la licitație a depus contestație, iar în aceste condiții spectacolul nu mai poate avea loc.

În 24 s-a scos la licitație, au fost două firme, firma de pe locul întâi, care a câștigat licitația, a fost dispusă să facă evenimentul și de mâine începând, deci nu era nicio problemă, evenimentul avea loc și ieșea ceva frumos, doar că celaltă firmă nemulțumită de rezultat, a făcut contestație în ultimul moment și astfel licitația s-a blocat, evenimentul s-a amânat”, spune Claudiu Ilaș.

Reprezentanții firmei care a contestat licitația nu au putut fi contactați pentru un punct de vedere.

Sursa: http://www.radiotimisoara.ro/

Alte subiecte :

Marian Vasile și-a anunțat oficial candidatura pentru postul de primar al Timișoarei | Foto-Video

Cu o zi înainte de Mărțișor, fostul manager al județului Timiș, dar și fost vicepreședinte al Consiliului Județean, în mandatul 2013-2015, Marian Constantin Vasile...

Primăria Timișoara continuă să sprijine Societatea de Transport Public în rezolvarea deficitului de șoferi de autobuz

Primăria Timișoara și  Societatea de Transport Public (STPT) continuă demersurile de eficientizare a transportului în comun. Astfel, un autobuz din parcul...

Citește și :