Fentă în trafic marca Nicolae Robu, devenită virală pe Facebook

293

Maşina de serviciu a primarului Timişoarei, Nicolae Robu, a fost fotografiată în trafic, de un şofer, în timp ce depăşea o coloană de maşini care aşteptau culoarea verde a semaforului, edilul răspunzând marţi, într-o conferinţă de presă, că poate circula ”în regim de urgenţă” atunci când se deplasează pe şantierele din oraş.

Presa locală a publicat, marţi, fotografii provenite de pe reţele de socializare cu maşina primarului Robu depăşind pe linia de tramvai o coloană de maşini care aşteptau la semaforul, la volan fiind şoferul edilului, care se afla şi el în autovehicul pe scaunul din dreapta. Episodul respectiv a avut loc în zona Sălii Olimpia.

”Eu pot circula în regim de urgenţă pe şantierele din Timişoara. Evident că am fost pe şantier. Eu vorbesc în cunoştinţă de cauză de fiecare dată, nu din ce îmi povestesc unii sau alţii”, a afirmat edilul, într-o conferinţă de presă.

Pe reţelele de socializare s-au adus acuzaţii inclusiv că şoferul său ar fi trecut pe culoare roşie a semaforului, însă primarul Nicolae Robu a negat, argumentând că dacă existau dovezi certe în acest sens, ar fi fost şi acelea făcute publice. ”În nici într-un caz. (…). Credeţi că nu avea o poză, dacă era aşa? Dar există şi Photoshop, iată acum le dau eu idei”, a mai răspuns primarul Timişoarei. AGERPRES 

foto: Facebook.com/Info Trafic județul Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ