28 C
Timișoara
sâmbătă 23 septembrie 2023

Femeie, violată de propriul fiu

EvenimentFemeie, violată de propriul fiu

O femeie a depus mai multe sesizări la Poliţie după ce a fost agresată şi ameninţată constant de către fiul său. Chiar Parchetul a depus în instanţă o solicitare pentru emiterea unui ordin de protecţie împotriva agresorului, dar judecătorii au respins cererea.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor l-a trimis în judecată pe Doru Tigheciu, un gălăţean care şi-a violat propria mamă. Instanţa urmează să stabilească un prim termen în dosar ca să analizeze legalitatea efectuării urmării penale şi a rechizitoriului. Femeia era agresată şi ameninţată constant de cel căruia îi dăduse viaţă şi din acest motiv procurorii au depus o cerere în instanţă pentru emiterea unui ordin de protecţie împotriva individului. Pe 26 iunie 2020, Judecătoria Târgu Bujor a respins cererea Parchetului, încurajându-l astfel şi mai mult pe bărbat să continuie agresiunile asupra mamei sale. Ulterior, individul a făcut ceea ce puţini pot concepe: şi-a violat mama.

Abia după consumarea faptei, judecătorii au stabilit că bărbatul prezenta pericol social şi l-au arestat preventiv. Individul nu pare să fi înţeles nici acum gravitatea faptei pe care a comis-o, dovadă că a cerut de două ori înlocuirea arestării cu măsura controlului judiciar pe motiv că nu ar reprezenta un pericol public.
Sursa: adevarul.ro

Citește și :