Româncă ținută captivă și abuzată în Spania, salvată de polițiștii timișeni și spanioli

265

O româncă ce era ținută captivă în Spania a fost salvată după o operațiune a polițiștilor din Timiș și a celor spanioli. Concubinul acesteia a fost reținut. Victima este o persoană în vârstă de 51 de ani.

Aceasta era abuzată fizic și ținută într-un apartament dintr-un sat de lângă Valencia sub supravegherea permanentă a concubinului său, și el de cetățenie română. Telefonul si site-ul de solicializare al persoanei vătămate erau controlate de către autor care posta periodic fotografii pentru transmiterea unei stări de bine a celor doi. Reușind să aiba acces la telefon, în data de 27 august, victima a expediat mai multe mesaje fiului său, povestindu-i situația reală si rugându-l să se adreseze autorităților din România.

Astfel, Serviciul de Investigații Criminale Timiș cu sprijinul Centrulului de Cooperare Polițienească Internațională, a Biroului Atasatului de Afaceri Interne din Spania si a Gardei Civile din Spania în aceeași zi au localizat persoana vatamată, aceasta fiind gasită împreună cu bănuitul, în vârstă de 36 de ani.

Suspectul a fost retinut pe teritoriul Spaniei, fiind obținut împotriva acestuia și un ordin de restricție.

LĂSAȚI UN MESAJ