Femeie prădată de 6.500 de lei în fața unui supermarket din Timiș!

577

Un bărbat și o femeie sunt cercetați penal după ce în urmă cu trei săptămâni i-au furat unei femei nu mai puțin de 6500 de lei.

Furtul s-a produs pe 17 noiembrie, în fața magazinului Profi din Făget, iar oamenii legii au demarat rapid cercetările pentru a da de urma hoților. Din discuțiile purtate de polițiști cu câțiva martori și victima a rezultat faptul că indivizii au acționat prin metoda distragerii atenției, astfel că, după săptămâni întregi de verificări, indivizii au fost identificați.

Polițiștii susțin că pe numele celor doi, Lambada Tirla și Gica Tarla, din comuna Mera, județul Vrancea, a fost întocmit un dosar penal pentru furt și s-a reușit recuperarea în totalitate a prejudiciului. Deși inițial suspecții nu și-au recunoscut faptele, invocand tot felul de motive, polițiștii făgețeni nu s-au lăsat impresionați de argumentele celor doi dovedindu-le clar că ei sunt autorii furtului. Oamenii legii vor să afle acum întreaga activitate infracțională a celor doi și nu este exclus ca aceștia să mai fi săvârșit și alte fapte prin zona Lugoj-Făget.

sursa – lugojinfo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ