17.9 C
Timișoara
duminică 24 septembrie 2023

Femeie izolată în București, ajunsă în Timișoara și apoi în Moldova Nouă

EvenimentFemeie izolată în București, ajunsă în Timișoara și apoi în Moldova...

O femeie care se aflam în izolare la domiciliu în București a părăsit locația pentru a merge în Moldova Nouă, județul Caraș-Severin. Înainte de a ajunge în orașul cărăşean, tânăra a trecut și prin Timișoara.

„Astăzi, 28 martie, Poliția Orașului Moldova Nouă a fost informată cu privire la faptul că o femeie de 28 de ani, față de care la data de 25 martie a fost dispusă măsura autoizolării la o adresă din municipiul București, ar fi părăsit fără drept imobilul în care se afla izolată și s-ar fi deplasat pe raza Orașului Moldova Nouă.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că tânăra s-ar fi deplasat la data de 27 martie, cu trenul pe ruta București-Timișoara, iar din Timișoara ar fi venit cu un taximetru până în Orașul Moldova Nouă.

În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă și continuă cercetările”, informează Prefectura Caraș-Severin.

Acum, femeia de 28 de ani care nu a respectat măsura autoizolării, a fos plasată in carantină instituționalizată pentru o nouă perioadă de 14 zile.

Citește și :