27.2 C
Timișoara
sâmbătă 15 iunie 2024

Femeie găsită moartă în casă, în vestul țării

Descoperire macabră făcută marţi, de pompierii orădeni, într-un apartament de pe strada Prutului din Oradea. Alertaţi de fiul unei femei de 69 de ani, care nu mai reuşea să ia legătura cu mama sa, militarii Detaşamentului 1 Oradea şi membrii echipajului de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea au descins la adresa indicată, în jurul orei 12.50.

Utilizând scara de fereastră, pompierii militari au descins în apartamentul situat la parterul blocului, unde, din nefericire, au găsit-o pe proprietară decedată„, se arată într-un comunicat transmis de ISU Crişana.

În aceeaşi zi, pompierii au mai răspuns unui apel similar, din fericire însă cu un alt final. În jurul orei 8.50, o orădeancă a anunţat că mama ei, care locuieşte într-un apartament situat la etajul 3 al unui bloc de pe strada Mareşal Alexandru Averescu, nu putea fi contactată.

La adresa indicată s-au deplasat cu operativitate un echipaj de pompieri militari din cadrul Detaşamentului 1 Oradea şi un echipaj de pompieri militari paramedici din cadrul Detaşamentului 2 Oradea, care, utilizând echipamentele şi accesoriile din dotare, au pătruns în locuinţă, găsind-o pe proprietară căzută în dormitor. Forţele de intervenţie au acordat primul ajutor calificat octogenarei, care acuza dureri la şold, aceasta rămânând ulterior la domiciliu, în urma refuzului de a fi transportată la spital„, se arată în comunicat.

Sursă: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :