27.2 C
Timișoara
sâmbătă 15 iunie 2024

Femeie dispărută, în Caraș-Severin

Polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unei femei de 50 de ani, care a plecat voluntar în data de 28 octombrie 2019, de la domiciliul din comuna Vermeș și nu a mai revenit până în prezent.

”În cursul zilei de ieri, 06 noiembrie, Poliția orașului Bocșa a fost sesizată de către fratele acesteia, despre faptul că în data de 28 octombrie 2019, în jurul orei 10.00, LOGA SIMONA-NICOLETA a plecat voluntar de la domiciliu, cu trenul, in excursie la mănăstirile din zona Moldovei, nemaireușind să ia legătura telefonică cu aceasta, din 29 octombrie”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

La momentul plecării, LOGA SIMONA-NICOLETA era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră, bluză neagră, batic negru, pantaloni de culoare violet.

Semnalmente: înălțime 1,60 m, ochi căprui, păr negru, ten deschis, fără semne particulare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Un bărbat din Timiș s-a trezit cu mascații la ușă! Ce au găsit aceștia acasă la bărbat?

Un bărbat din Nițchidorf, județul Timiș, s-a trezit cu mascații la ușă. Bărbatul avea o pușcă, și mai multe tipuri de gloanțe, însă nu...

Lucrări de spălare a rețelelor Aquatim

În zilele următoare se va efectua spălarea rețelei de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare în mai multe localități. Lucrările vor avea loc între...

Citește și :