24.4 C
Timișoara
duminică 23 iunie 2024

Femeie din Cuba cu permis fals spaniol a vrut să-i păcălească pe vameșii de la Moravița…

Poliţiştii de frontieră au depistat o femeie din Cuba care încerca să intre ilegal în România prezentând la controlul de frontieră un permis de şedere şi un permis de conducere spaniole false.

În ziua de 9 martie 2016, ora 13, s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Stamora Moraviţa, pentru efectuarea formalităţilor specifice, pe sensul de intrare în România, călătorind cu un autoturism Hyundai înmatriculat în Serbia, Hernandez Gretel, în vârstă de 34 de ani, cetăţean cubanez.

La controlul de frontieră, persoana în cauză a prezentat, pe lângă paşaportul cubanez, un permis de şedere spaniol, precum şi un permis de conducere, purtând însemnele autorităţilor spaniole.
Poliţiştii de frontieră timişeni au constatat că, atât permisul de şedere, cât şi permisul de conducere nu prezintă elementele de siguranţă specifice unor asemenea documente, acestea prezentând indicii de falsificare. Verificările suplimentare au confirmat faptul că documentele prezentate sunt false.

Cubanezei nu i-a fost permisă intrarea în Romania, fiind înapoiată autorităţilor de frontieră din Serbia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Zeci de șoferi teribiliști „și-au găsit leacul” vineri noapte

Șoferii prinși băuți la volan, pe străzile din Timișoara s-au ales cu amenzi, dar și cu permisul suspendat. În urma raziilor din trafic,  30 de...

Aglomerație în vămi cu prilejul minivacanței de Rusalii. Cetățenii trebuie să se pregătească din timp

Cu ocazia mini-vacanței de Rusalii, polițiștii de frontieră se așteaptă la trafic intens în vămi. Aceștia atenționează cetățenii care vor să treacă granița să...

Citește și :