UPDATE: Femeia căruia i se dăduse foc pe casa scării a murit la spital. Un tânăr de 22 de ani, reținut pentru gestul cumplit

39

Un tânăr de 22 de ani, student, a fost reţinut de poliţiştii din Timişoara, după ce a recunoscut că i-a dat foc unei vecine. Femeia a murit la spital, având arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corpului.

Femeia, în vârstă de 48 de ani şi cu unele probleme psihice, a ieşit din scara blocului cuprinsă de flăcări, marţi după-amiaza, strigând că un vecin i-a dat foc. Vecinii au fost cei care au stins focul de pe trupul femeii şi au sunat la numărul de urgenţe 112. O ambulanţă a preluat-o imediat şi a dus-o la spital.

Poliţiştii au sosit şi ei la locul incidentului şi au început cercetarea. Ulterior au depistat un tânăr de 22 de ani, student, care a fost dus la audieri, la sediul Poliţiei şi despre care vecinii susţin că avea conflicte mai vechi cu femeia.

În cadrul audierilor, tânărul a recunoscut că i-a dat foc vecinei, iar acum este cercetat pentru omor. A fost reţinut pentru 24 de ore, urmînd să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare.
UPDATE: Tânărul arestat în cazul femeii incendiate a mai fost reținut de polițiștii timișoreni și în 2020, după ce a agresat-o pe femeia pe care acum a reușit să o ucidă. A fost trimis în judecată și dosarul se află încă pe rolul instanței. Victima nu a cerut atunci ordin de protecție împotriva bărbatului. Acum, oamenii legii îl vor supune și unei expertize psihiatrice.

LĂSAȚI UN MESAJ