Fată de 14 ani dintr-un centru de plasament, agresată de un supraveghetor

87

O fată de 14 ani, aflată într-un centru de plasament din Bârlad, județul Vaslui, susține că a fost agresată sexual de unul dintre supraveghetori. Bărbatul a fost mutat deja într-un serviciu al DGASPC Vaslui în care nu sunt îngrijiți copii, iar Poliția a început o anchetă.

Conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a demarat o anchetă internă, după ce o fată de 14 ani dintr-un centru de plasament din Bârlad i-a spus psihologului că unul dintre angajaţi ar fi agresat-o sexual. Imediat au fost anunțați şi poliţiştii.

„Am fost sesizaţi că o fată a fost victima unei agresiuni sexuale, a fost deschis un dosar penal pentru agresiune sexuală şi se fac cercetări”, a declarat Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Sesizarea a fost făcută sâmbătă, iar între timp minora a fost audiată de poliţişti în prezenţa unui psiholog. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul, care era angajat ca supraveghetor de noapte în centru, ar fi avut comportamente cu conotaţie sexuală.

Sursa – hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.