Fată de 13 ani, găsită moartă în camera sa

1081

Faith Hindle, o fată de 13 ani din localitatea britanică Cadishead, a fost găsită moartă în camera sa de către mamă. Înainte de deces, ea fusese hărțuită pe Snapchat și Instagram.

Una din rudele fetei a declarat, pentru Daily Mail, că familia a făcut o solicitare la poliție, astfel încât să investigheze dacă fata a fost hărțuită pe rețelele de socializare.

„Dorim o anchetă pentru că știm că a fost abuzată online, pe Instagram și Snapchat. Problema e că mesajele de pe Snapchat dispar, însă Faith făcuse câteva capturi cu mesajele. Știu că în trecut le-a spus mai multor persoane că „simte că n-are ce căuta aici.” Acele persoane i-au răspuns: „Fă-o. Ucide-te! E îngrozitor!”, a spus Theresa Riley, bunica fetei.

Potrivit presei locale, cu câteva ore înainte de deces, Faith i-a spus mamei că va petrece noaptea la tatăl său, informează The Sun. Însă ea s-a întâlnit cu două prietene și apoi s-a întors acasă cu ele. Cea care ar fi găsit-o decedată este mama fetei, Charlene Riley, care n-a fost acasă când s-a întâmplat tragedia.

„Nu pot să cred că nu mai e. Râdea și glumea tot timpul, iar apoi, dintr-o dată, a dispărut. Nimeni nu poate să creadă ce s-a întâmplat. Crăciunul va fi foarte dificil. Nimeni nu se aștepta să facă pregătirile pentru înmormântarea unei fete de 13 ani”, a declarat Lee, tatăl fetei.

Potrivit acestuia, fata avea un istoric în ceea ce privește sănătatea mintală.

Un purtător de cuvânt al Poliției a precizat că moartea fetei nu pare să se fi produs în condiții suspicioase. Personalul de pe ambulanță care se afla la locuința fetei a sesizat poliția în jurul orei 23.00, unde fusese descoperit trupul acesteia.

LĂSAȚI UN MESAJ