9.9 C
Timișoara
miercuri 28 februarie 2024

Fată de 13 ani, batjocorită de un poliţist. Victima a rămas însărcinată

Apar noi mărturii în cazul copilei de 13 ani batjocorite de un un poliţist considerat erou în Craiova. O colegă de-a adolescentei a avut ocazia să discute cu ea și să îi afle suferința, după mediatizarea cazului.

Cristina are 18 ani și este una dintre colegele victimei. A aflat tot ce s-a întâmplat după ce cazul a fost mediatizat și a decis să povestească momentele de groază prin care a trecut, timp de doi ani, copila abuzată chiar de către un polițist.

„Nu ştiam că acest copil era abuzat chiar de un poliţist. Ea a fost mutată de la Segarcea şi adusă la Craiova, într-un apartament de tip familial în luna septembrie. A stat la noi o lună de zile, apoi au mutat-o. În decursul acestei luni, noi am văzut că este ceva în neregulă cu această fată, am prins-o cu droguri, mergea afară foarte des şi se întâlnea cu diverşi bărbaţi. Toţi cei de la Direcţie ştiau că are probleme, dar nimeni nu a făcut nimic pentru ea. A rămas şi însărcinată, i s-a făcut un chiuretaj, nu i s-a făcut bine, a fost din nou dusă la spital, imediat după ce a izbucnit scandalul”, a declarat Cristina, colega minorei, potrivit Adevărul.

Tânăra de 18 ani susține că a reuşit să discute cu fata şi a convins-o să-i povestească tot ce a trăit.

„«M-a drogat şi m-a obligat să mă culc într-o zi cu 10 bărbaţi. M-a ameninţat, mi-a spus că va posta pe Facebook poze cu mine dezbrăcată», astea au fost cuvintele acestei fete. Mi-a povestit că acest poliţist, după ce îşi satisfăcea el nevoile, chema alţi bărbaţi şi primea 100 de lei pentru actul sexual consumat. Toţi banii îi lua poliţistul, fata nu primea nimic. A povestit cum arătau bărbaţii. Majoritatea erau mai în vârstă, peste 40 – 45 de ani”, a mărturisit Cristina.

Tânăra a confirmat faptul că victima a rămas însărcinată și dă vina pe reprezentații Direcţiei pentru Protecţia Copilului.

„Chiar dacă acest copil a luat-o pe un drum greşit, cei de la Direcţie erau obligaţi s-o ajute. Am văzut că au spus că au sesizat crima organizată. Foarte bine, dar ce au făcut pentru acest copil. De ce nu au reacţionat când noi le-am spus că se droghează, că se întâlneşte cu diverşi bărbaţi, de ce nu a fost consiliată, de ce nu a mers nimeni la ea cât a fost la spital pentru chiuretaj. Sper ca acest copil să depăşească trauma trăită şi, măcar acum, să fie ajutată”, a mai spus colega tinerei abuzate.
Sursa: observator.tv

Alte subiecte :

Un întreg arsenal descoperit în locuința unui mare actor. Polițiștii au intervenit imediat

Celebrul actor Alain Delon avea un „arsenal” într-una dintre locuințele sale din afara Parisului, după cum relatează publicația franceză Le Monde. Polițiștii și procurorii au...

Un cunoscut cântăreț de muzică populară din vestul țării, găsit mort în locuință

Cântărețul de muzică populară Mihai Leric, cunoscut ca Mile Povan a fost găsit mort în locuința sa din municipiul Arad. Primele mesaje au și...

Orașul Lugoj trebuie distrus!

Citește și :