Fără apă sau presiune scăzută la robinete. Care sunt localitățile afectate de măsurile Aquatim

39

Aquatim anunță lucrări de mentenanță preventivă pentru spălarea și igienizarea rețelelor de distribuție a apei în mai multe localități, după cum urmează:
– Joi, 6 februarie a.c., între orele 9 și 15, în Sânandrei pe străzile Primăverii (între străzile Sf. Andrei și Izlaz) și Sf. Andrei (între străzile Begoniei și Tineretului). Pe durata lucrărilor, presiunea apei va fi scăzută, iar la robinete va curge apă tulbure. Consumatorii de pe străzile Bătrâna, Primăverii, Tineretului, Islaz, Sat Nou, Viitorului, Violetelor și Nuferilor vor avea presiune scazută la robinet.
– Vineri, 7 februarie a.c. în Liebling (în intervalul orar 8-15), Cerna (9-15), Iosif (10-15) și Uivar (9-16), cu întreruperea furnizării apei.
– Luni, 10 februarie a.c., în Pădureni, între orele 9 și 15 și Opatița, între orele 10 și 15, cu întreruperea furnizării apei.

Pe durata spălării și la reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, clienților li se recomandă să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt rugați să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul în perioada anunțată.

LĂSAȚI UN MESAJ