22.2 C
Timișoara
marți 28 mai 2024

„Familii fericite cu bonuri oferite”. Cum ajută un ONG din Timișoara oamenii săraci din județ

„Familii fericite cu bonuri oferite” – acesta este numele unui proiect special derulat de Asociația Look Inside din Timișoara. Voluntarii din cadrul ONG-ului au primit bonuri de masă, alimente sau bani de la oameni cu suflet mare, cu care au cumpărat alimente, și nu numai. Astăzi, pachetele au ajuns la 12 familii sărmane dintr-un sat din județul Timiș.

Familii fericite cu bonuri oferite! Un proiect care merge mai departe în 2016 datorită vouă celor care ne susțineți în fiecare lună cu alimente, pâine, legume, fructe, produse de igienă și alte donații pentru care vă mulțumim deoarece am putut să ajungem la 12 familii din satul Petroman”, au anunțat reprezentanții ONG-ului.

Zeci de oameni săraci din județul Timiș au primit, în trecut, pachete cu alimente din partea asociației, în cadrul proiectului „Familii fericite cu bonuri oferite”.

2 COMENTARII

  1. Buna seara oameni cu suflet bun sunt o mama de 32 ani și am 3 copii de 6 de 10 și o fetiță de 12 ani din care fetiță suferă de paralizie cerebrala cu tetrapareză spastica , ar avea nevoie și acești copilași de mai multe lucruri dar nu le putem oferi ,concubinul muncește cu ziua suntem din Moșnița nouă jud Timiș va rugam sa ne ajutați și pe noi ne de tf.0743494032

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :