Familie cu doi copii, urmărită și prinsă într-o ambuscadă pe un drum din Banat! ”A încercat să mă tragă afară din mașină”

12032

Un bănățean a relatat pe Facebook clipele de coșmar pe care le-a trăit într-una din serile weekend-ului trecut, alături de soția sa gravidă și cei doi copii minori ai lor, în județul Caraș-Severin.

În timp ce se deplasau pe drumul județean 573, în localitatea Ciudanovița, cei patru membri ai familiei au fost atacați și urmăriți. Totul s-a petrecut în momentul în care familia a trecut cu mașina prin fața Căminului Cultural din Ciudanovița, acolo unde avea loc o petrecere vânătorească. Conducând cu viteză redusă, șoferul povestește cum de mașina lui s-a apropiat un bărbat care a încercat să-l tragă afară din autoturism, deschizându-i ușa din mers. Apoi, autoturismul familiei a fost urmărit de același individ care a încercat să-i accidenteze în mers.

Iată relatarea integrală a serii de coșmar prin care a trecut familia din Banat:

”Ieri seară a fost o petrecere vânătorească la căminul cultural din Comuna Ciudanovița. Eu, soția gravidă la 4 luni jumate şi cei doi copii minori de 3 respectiv 8 ani ne deplasam cu maşina pe DJ 573 iar când am trecut prin fața căminului o persoană mi-a deschis uşa din mers şi a încercat să mă tragă afară din maşină. Am accelerat si mi-am continuat deplasarea. Aceeaşi persoană, s-a urcat la volanul unui autoturism de teren si a venit după noi. Ne-a ajuns din urmă, ne-a blocat calea, am reusit sa intorc, a intors si el si a urmat o cursă nebună in care individul a incercat sa ne lovească cu autoturismul de teren, iar în final ne-am trezit într-o ambuscadă.

A ajuns şi Poliția între timp şi s-au luat măsurile legale. Soția a avut un şoc şi sarcina este în pericol, copiii sunt traumatizați.

A fost o noapte lungă şi grea dar ÎNCĂ MAI #REZISTĂM ÎN ROMÂNIA… LEGAL! în rest, toate bune, „aşteptăm” amnistia şi grațierea ca să poată intra vânătorii peste noi în casă, LEGAL 😞”, a povestit Beniamin pe Facebook.

 

 

Ieri seară a fost o petrecere vânătorească la căminul cultural din Comuna Ciudanovița. Eu, soția gravidă la 4 luni jumate şi cei doi copii minori de 3 respectiv 8 ani ne deplasam cu maşina pe DJ 573 iar când am trecut prin fața căminului o persoană mi-a deschis uşa din mers şi a încercat să mă tragă afară din maşină. Am accelerat si mi-am continuat deplasarea. Aceeaşi persoană, s-a urcat la volanul unui autoturism de teren si a venit după noi. Ne-a ajuns din urmă, ne-a blocat calea, am reusit sa intorc, a intors si el si a urmat o cursă nebună in care individul a incercat sa ne lovească cu autoturismul de teren iar în final ne-am trezit într-o ambuscadă. A ajuns şi Poliția între timp şi s-au luat măsurile legale. Soția a avut un şoc şi sarcina este în pericol, copiii sunt traumatizați. A fost o noapte lungă şi grea dar ÎNCĂ MAI #REZISTĂM ÎN ROMÂNIA… LEGAL! în rest, toate bune, „aşteptăm” amnistia şi grațierea ca să poată intra vânătorii peste noi în casă, LEGAL 😞

Publicată de Beniamin Marița pe Duminică, 27 ianuarie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ