0.1 C
Timișoara
joi 22 februarie 2024

Familia Regală vrea să promoveze tradițiile locale din vestul țării

Cel mai important brand al Văii Mureșului rămâne, în mod cert, Castelul Regal de la Săvârșin. O parte din Domeniul Regal de la Săvârșin urmează să fie deschisă publicului, spre vizitare, la finalizarea lucrărilor de reabilitare.

Consilierul Casei Regale, Radu Ghina, speră ca anul acesta să înceapă ultimele investiții, la Satul Regal, după ce, în 2016, s-a încheiat renovarea castelului, conform radiotimisoara.ro.

În paralel, prin intermediul unei asociații pe care a înființat-o la Săvârșin, Familia Regală va reface mai multe clădiri din afara domeniului, unde vor fi deschise ateliere de meșteșuguri, în speranța că, prin promovarea tradițiilor locale, numărul turiștilor va continua să crească.

Sursa: radiotimisoara.ro

Alte subiecte :

Guvernul Ciolacu&PNL bagă mâna până la cot în banii Timișoarei

Guvernul Ciolacu&PNL bagă mâna până la cot în banii Timișoarei. Fiecare leu reținut în București înseamnă un leu furat din orașului nostru. Semnează petiția....

Ritivoiu nu-l iartă pe Nica! Bătălia pe banii primarilor din Timiș se ascute | VIDEO

În ianuarie, prefectul Mihai Ritivoiu a atacat în contencios administrativ hotărârile privind repartizarea sumelor din fondul pus la dispozitia instituției si a celor defalcate...

Citește și :