25.6 C
Timișoara
sâmbătă 25 mai 2024

Explozii la fosta fabrică Elba! Mai multe clădiri au dispărut din Iosefin – foto-video

Mai multe clădiri ale fostei fabrici de corpuri de iluminat Elba au dispărut din cartierul Iosefin. Proprietarii au decis să le demoleze şi au folosit explozibil pentru asta.

În doar câteva zeci de secunde au fost culcate la pământ două clădiri. Operaţiunea a fost anunţată din timp, astfel încât timipşorenii din zonă au ştiut ce se întâmplă, pentru a nu intra în panică.
Demolarea a fost decisă de proprietari pentru a atrage cumpărătorii. Cele 7 hectare de teren de aici sunt scoase la vânzare cu 24 de milioane  de euro, iar suprafaţa devine mai atractivă odată ce este lipsită de sarcini.

Urmează o nouă rundă de implozii controlate, marţi, 28 noiembrie, tot după amiază, după ora 16:00. Astfel, cinci corpuri ale fabricii vor dispărea în total, dintre ele două hale şi 3 clădiri de administrative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Un nume greu din PSD crede că Mircea Geoană ar putea intra în finala pentru președinția României

Sociologul Vasile Dîncu (PSD) a explicat, sâmbătă, că Mircea Geoană este, în acest moment, un personaj credibil, având în vedere că ocupă cea mai...

Tronsonul Margina-Holdea se pare că totuși va avea un final fericit

Dacă nu ar afecta sute de mii de călători ce ar dori să folosescă nestingheriți Autostrada A1, cei 10 kilometri lipsă de la Margina...

Citește și :