Executată în stil mafiot. Maria, o româncă de 29 de ani, a fost împușcată de doi indivizi, în fața casei

2908

O româncă a fost executată în stil mafiot în Spania, fiind împuşcată de doi bărbaţi chiar în faţa casei, la Zaragoza. Maria avea 29 de ani şi a murit în braţele surorii ei, care a asistat îngrozită la tragedie.

Maria Marian, o sibiancă stabilită împreună cu tatăl şi sora ei în Spania, la Zaragoza, e victima unei execuţii sângeroase, fiind împuşcată mortal în faţa propriei case.

Miercuri seara, în jurul orei 20:00, românca a coborât din maşină, în Torre de Urzaiz, o suburbie a oraşului Zaragoza. Doi bărbaţi care aparent o aşteptau în întuneric s-au apropiat de ea şi au deschis focul de aproape, cu pistoalele, apoi au fugit cu un autoturism de culoare roşie.

„Am auzit două împuşcături, apoi o maşină care a plecat în viteză.”, a declarat o vecină pentru heraldo.es.

El Periodico de Aragon scrie că suspecţii, care ar putea avea legături cu traficul de droguri, nu au fost găsiţi deocamdată, dar felul în care românca a fost executată indică o reglare de conturi. Sora Mariei, Sorina, era şi ea în maşină în momentul atacului. Maria a murit în braţele ei, la foarte scurt timp după ce a fost lovită de gloanţe.

Tatăl celor două românce era în casă şi le aştepta la cină, auzind şi el împuşcăturile şi ieşind îngrozit afară.

Unul dintre suspecţi, conform declaraţiei dată de sora victimei, ar fi un bărbat cu vârsta între 35 şi 40 de ani, nu mai înalt de 1,65 metri, păr blond tuns scurt, fiind îmbrăcat cu o scurtă kaki. Al doilea e aproximativ de aceeaşi statură, purta blugi negri şi un sacou de culoare închisă.

Poliţia a instituit filtre în întreaga provincie şi-i caută pe cei doi asasini. Un dispozitiv impresionant de agenţi sunt pe urmele lor.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ