Eventuala carantinare a Timişoarei | Un antreprenor din oraş îi cere lui Dominic Fritz să se gândească şi la mediul de afaceri

772

Un om de afaceri timişorean cere sprijinul administraţiei locale în cazul în care se decide carantinarea oraşului, în urma creşterii numărului de noi cazuri de coronavirus. Dan Dinu, proprietar, printre altele, a mai multe firme şi în domeniul HoReCa – fost finanţator al formaţiei de rugby – îi cere edilului să sprijine acest domeniu.

Antreprenorul timişorean îi sugerează edilului o măsură care ar putea fi luată în sprijinul afacerilor din urbea de pe Begea, pe pagina personală de Facebook:

„Am citit cu consternare mesajul dumneavoastra de pe Facebook, prin care incercati lamentabil a va cere scuze asupra deciziei pe care va trebui sa o luati, de a carantina Timisoara. Si cum ca votul dumneavoastra este doar un vot si nu conteaza asa mult. Atasat regasiti o decizie de impunere a DFMT pentru plata impozitului de aproximativ 80.000 euro, pentru una din societatile pe care le detin.

Va rog frumos sa veniti in sprijinul mediului de afaceri timisorean si sa propuneti scutirea de la plata impozitului pentru un an de zile a sumelor datorate catre bugetul local. Nu de alta, dar incercati sa va disculpati si incercati sa ne aratati ca va pasa de ceea ce se intampla in micul oras de pe frumoasa Bega, condus de Arafat si Barna, prin dumneavoastra. Era sa uit. Mai aveti pe masa o adresa, prin care va cerem suspendarea chiriei de la Beraria 700, pe perioada in care, dumneavoastra ca institutie, ne interziceti desfasuratea activitatii, dar vreti sa va platim chirie.
Dati dovada de celeritate si analizati cu dubla masura deciziile pe care le dati. O sa va rog ca in zilele de salar ale angajatilor din Horeca, nu sa va uitati in ochii lor, pentru ca nu o puteti face,dar sa le scrieti pe Facebook, si sa le spuneti ca si luna viitoare trebuie sa se descurce cu 900 de RON, pentru ca ei sunt cei care trebuie sa lupte cu pandemia.
Sa stiti ca pandemia nu va trece stand langa telefon si asteptand sa sune Arafat si Barna.
P.S. Era sa uit, oare la alegeri, virusul nu se transmitea?”, se întreabă Dan Dinu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ