Eveniment dedicat Crăciunului, organizat de Comunitatea locală din Dumbrăvița FOTO-VIDEO

51

Comunitatea locală din Dumbrăvița a organizat un eveniment dedicat Crăciunului, în noul Parc Terra de pe strada Fervenția II.

Așadar vecinii și-au unit forțele și au contribuit fiecare la decorarea parcului, pentru a crea o atmosferă festivă, specifică Crăciunului. Gospodinele dumbrăvițence au preparat prăjituri delicioase, ceaiuri aromate , ciocolată caldă și limonadă cu scorțișoară, pentru toți participanții la eveniment.

Nu au lipsit nici tradiționalele colinde, care au fost oferite de către Corul de Colindători al Ligii Studenților,care s-au prezentat în straie populare românești.

De departe, cel mai așteptat moment a fost acela când Moș Crăciun și-a făcut apariția printre copiii dumbrăvițeni, care l-au primit cu cel mai ardent entuziasm posibil, oferindu-i calde îmbrățișări și urări de bine. În timp ce Moșul, ostenit de atâta drum, s-a așezat pentru a se delecta cu fursecuri și lapte, cei mici au participat la diferite ateliere cu tematică festivă, precum ateliere de face painting sau confecționare de decorațiuni hand made.

Cu siguranță, acest eveniment a reușit să aducă bucurie în inimile tuturor celor prezenți în Parcul Terra, grație acestei comunități locale din Dumbrăvița care de la an la an devine din ce în ce mai puternică și unită, oferind astfel un excelent exemplu de solidaritate umană și de spirit civic.

Tot în cadrul acestui eveniment de Crăciun, membrii comunității au strâns și o sumă de bani, menită să îl ajute pe Bubu, un băiețel care se luptă cu anumite probleme de sănătate.

Comunitatea a fost sprijinită și de Primăria Dumbrăvița, care și-a adus aportul cu o căsuță de lemn, dar și cu prezența primarului Victor Malac, care a savurat un ceai cald alături de vecini.

Sursa: dumbravitatv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ