Ești urmărit național sau internațional? Ascunde-te în Giroc!…

19781

După ce în urmă cu câteva săptămâni, la Giroc, polițiștii au depistat un tânăr de 21 de ani dat în urmărire națională, fiind condamnat de Judecătoria Botoșani la 7 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de viol., polițiștii timișeni au pus mâna și pe un bărbat de 25 de ani,  pe numele căruia autorităţile belgiene au emis un mandat european de arestare pentru comiterea mai multor infracţiuni contra patrimoniului.

La data de 11 mai a.c., poliţiştii Secţiei 1 Rurale Timişoara, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, au depistat, pe raza comunei Giroc, judeţul Timiş, un bărbat de 25 de ani, urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Belgia au emis un mandat european de arestare fiind bănuit de comiterea mai multor infracţiuni contra patrimoniului (înşelăciuni).

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, care a dispus reţinerea pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor Curţii de Apel Timişoara în vederea dispunerii măsurilor legale până la predarea către autorităţile belgiene.

LĂSAȚI UN MESAJ