Elitele liceelor din ţară în tabăra de excelenţă “Căprioara”

311

Din nou s-a dat startul într-o nouă ediţie a Taberei Naţionale de Excelenţă „Cultură, Tradiţii şi Civilizaţie Dacică şi Romană”, ce anul acesta a ajuns la cea de-a treia ediţie şi are loc la Centrul de Agrement Căprioara.

În tabără se află 47 de copii, ce au obţinut rezultate deosebite în anul şcolar ce s-a încheiat, judeţul Hunedoara fiind şi anul acesta gazda elitelor, tabăra având loc în perioada 17-22 august, în organizarea Prefecturii Judeţului Hunedoara în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara.

Pentru cei mai buni elevi din ţară și profesorii lor sunt pregătite vizite la cetățile dacice, băile daco-romane, Geoparcul Dinozaurilor, Rezervaţia de zimbri sau Castelul Corvinilor.

În program mai sunt prevăzute şi vizite în Valea Jiului, la Peștera Bolii, Straja și în Munții Parâng, dar și o vizită la Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva.

Scopul acestei tabere este de a recompensa cei mai buni liceeni din ţară şi de a-i încuraja pe elevii merituoși să continue în aceeaşi direcţie.

tabara-caprioara-2

LĂSAȚI UN MESAJ