Elicoptere militare, avioane ultraușoare și motoparapante vor face spectacol pe cerul Timișoarei. Când are loc „AeroShow BlueEagles”

3290

Cu mic cu mare, timișorenii sunt așteptați, la mijlocul acestei luni, la Aerodromul Cioca din capitala Banatului. Pentru a marca 80 de ani de activitate, reprezentanții aerodromului organizează un miting aviatic spectaculos. Este vorba de „AeroShow BlueEagles”, care va avea loc în data de 14 mai, începând cu ora 10.00.

În cadrul evenimentului, vizitatorii vor putea admira peste 50 de aeronave participante. Printre acestea se numără elicoptere militare, girocoptere, avioane ultraușoare, avioane utilitare, motoparapante, mododeltaplane sau planoare. În timpul mitigului aviatic nu vor lipsi evoluțiile în aer ale aeronavelor, în formație și solo, zboruri de prezentare, lansări de parașutiști și vânătoare de baloane.

Accesul publicului la eveniment se va face începând cu ora 10.00, intrarea fiind liberă. Transportul va fi asigurat de o cursă specială RATT, în intervalul 9-16, cu plecare de la stația Punctele Cardinale (din 30 în 30 de minute).

LĂSAȚI UN MESAJ