Elevii care iau 10 la Bacalaureat intră gratuit la UNTOLD. Primesc și bani cheltuială

47
Absolvenţii de liceu care, anul viitor, vor lua 10 la examenul maturității vor fi premiați și în 2020 de către organizatorii UNTOLD.
„În acest an, cine ia nota 10 la examenul maturităţii, va primi un abonament gratuit pentru patru zile la ediţia aniversară a festivalului UNTOLD. Aceste abonamente se pot ridica de la punctul de Acreditări din Sala Sporturilor „Horia Demian”, biroul de Guest, începând cu data de 30 iulie de la ora 8:00. Pentru validarea abonamentului trebuie să prezentaţi actul de identitate şi diploma/adeverinţa care să ateste nota obţinută“, anunţă organizatorii.
Iar asta nu e tot. Absolvenţii de 10 vor primi şi câte un voucher în valoare de 500 de lei din partea Kaufland, pe care îl vor putea folosi la festival. În plus, toţi cei care s-au înscris la Bacalaureat în sesiunea din vară, vor putea să cumpere abonamente la preţuri cu aproximativ 100 de lei mai mici faţă de preţurile standard, atât la UNTOLD, cât şi la Neversea.
Ideea susținerii performanței în educație de către organizatorii unuia dintre cele mai bune festivaluri de muzică din Europa, UNTOLD, are deja o tradiție de 5 ani.

La festivalul NEVERSEA la preţul de 499 ron plus taxe din preţul final al abonamentului de 599 ron plus taxe La festivalul UNTOLD la preţul de 715,20 ron plus taxe din preţul final al abonamentului de 892,32 plus taxe Formularele se pot completa pana în data de 29 iunie.

Sursa: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ