20 C
Timișoara
vineri 31 mai 2024

Elena, tânăra de 17 ani care a dispărut în august, a fost răpită, sechestrată și bătută

Trei bărbați sunt cercetați de polițiștii din Italia în cazul dispariției, timp de două luni, a unei adolescente române. În timpul audierilor, Elena Miruna Nemțeanu a declarat că fost răpită și sechestrată într-un apartament.

Elena Miruna Nemțeanu, dispărută în 7 august din orașul Grosseto a fost găsită de poliție.
Fata spune că a fost răpită, bătută și sechestrată.
Elena Miruna Nemțeanu a dispărut în 7 august din orașul Grosseto și a fost găsită două luni mai târziu, în 5 octombrie, în urma unei acțiuni de amploare a poliției.

În timpul interogatoriului, fata de 17 ani le-a spus polițiștilor că a fost atacată cu pumnii, legată, luată cu forța și sechestrată într-un apartament aflat nu departe de casa unde locuia împreună cu fratele și părinții.

Potrivit unor surse din poliție, citate de publicația italiană La Nazione, trei bărbați, tot români, sunt cercetați în libertate pentru răpirea Elenei, scrie fanpage.it.

Pentru doi dintre ei, se pare că acuzațiile sunt mai grave.

Anchetatorii au refăcut filmul răpirii Elenei Nemțeanu. Potrivit oamenilor legii, fata ar fi fost sechetrată într-un apartament aproape de casa ei din Grosseto, nu departe de gară, în via Saturnia, unde ar fi fost legată și bătută crunt.

Elena a fost cea care le-a povestit polițiștilor coșmarul prin care a trecut.

Poliția continuă să facă cercetări în acest caz, pentru a proba spusele fetei.

Elena a dispărut de acasă timp de două luni
Reamintim că Elena Miruna Nemțeanuu a fost găsită luni seară, 5 octombrie, într-o casă din Grosseto, în urma unei acțiuni de amploare a poliției.

Aproape 20 de carabinieri, coordonați de procurorul Salvatore Ferraro, au descins într-o locuință situată în apropierea centrului istoric al orașului și au eliberat-o pe fată.

Potrivit Tv9 Telemaremma, Elena nu era singură în casă, ci cu un grup de persoane.

După ce a fost scoasă din locuință, românca a fost dusă la spitalul Misericordia din Grosseto.

„Da, am găsit-o. Este bine. Era aici, la Grosseto”, au fost primele cuvinte declarate presei de către Mihaela, mama adolescentei de 17 ani.

În momentul în care au găsit-o pe fată, autoritățile italiene nu au precizat dacă Elena a fost ținută în casa respectivă împotriva voinței ei.

Elena Miruna Nemțeanu a dispărut în 7 august, din locuința familiei situată în localitatea Grosseto din Toscana.

Mama adolescentei a făcut apel atât la presa locală, cât și la bine-cunoscuta emisiune TV „Chi l’ha visto?” pentru a găsi-o pe tânăra de 17 ani.
Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :