Elena şi Geanina, două verişoare, au dispărut după ce au plecat să se întâlnească cu un individ cunoscut pe internet

155

Geanina Nicoleta Rătunzeanu şi Elena Doagă, două fete din Ialomiţa, verişoare, au dispărut fără urmă, de miercuri seară. Cele două adolescente au plecat din Amara, pentru a se întâlni cu cineva, şi de atunci sunt de negăsit.

În seara zilei de 8 ianuarie, în jurul orei 18.00, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat din Amara despre faptul că fiica sa, Elena Doagă în vârstă de 15 ani și nepoata Geanina-Nicoleta Rătunzeanu, de 14 ani, ar fi plecat de la domiciliul său din orașul Amara, fără a mai reveni.

Imediat s-au format echipe operative de cercetare și căutare, stabilindu-se că la momentul plecării, Elena purta un halat pluşat de culoare albastru, colanţi culoare negru şi teneşi culoare roz, iar Geanina, blugi culoare albastru şi bluză albă cu dungi negre.

Surse din cadrul anchetatorilor au declarat pentru ilnews.ro că sunt verificate toate pistele posibile, inclusiv rețelele de socializare.

Această din urmă pistă i-a condus pe polițiști la o serie de discuții cu un tânăr, care acum este căutat. Una dintre ele avea la ea telefonul mobil care inițial suna dar fără ca cineva să răspundă, iar ulterior, acesta a fost închis.

Sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ